Vi hentede Frida lørdag 26-03-2005. Turen hjem i bil kunne hun ikke lide, om det var selve køreturen eller fordi hun savnede sine søskende og mor skal jeg ikke kunne sige, men allerede et par timer efter, vi var kommet hjem, gik det meget bedre.
Hun har fra første dag sovet i vores soveværelse, dog ikke i sengen, selv om hun sikker synes, det ville være dejligt.
 
Vi troede i starten, at vi havde fået en renlig hund, der gik over en uge før der kom et par uheld, men slet ikke som man normalt kunne forvente, vi var dog også ude med hende, hver gang hun rejste sig. Det tog ca. 14 dage så var hun renlig.
Men den største fortjeneste MÅ være Frida's menneske familie de første 8 uger, i må have haft de hvalpe på den helt rigtige måde. ***** stjerner til jer.

Vi har aldrig haft en hund, der i den grad skal have vejet sin mad. Hun spiser...... nej sluger alt på ingen tid.
Noget, vi flere gange har konfereret med vores dyrlæge om ,så hun hverken for for lidt eller for meget mad.
 
Frida er nok lidt...... meget mere forkælet end nogen af vores tidligere hunde har været.
Hun har fra hun var helt lille elsket at ligge i arm. Det er hun nu for stor til, men Frida skal helst være lige der, hvor vi er og hun har flere steder i huset, hvor hun gerne må være i møblerne, utroligt nok, er det noget hun overholder, hun ved hvor hun må komme op og hvor den ikke går.
 
Frida har en enkelt gang prøvet at være i fuld bedøvelse, fordi hendes mælketænder ikke selv faldt ud, men måtte trækkes ud, ellers har vi ikke haft brug for dyrlæge, til andet end det pas hun skal have, så vi kan komme op og lugte lidt til nogle elge i de svenske skove.

Vi var det første halve år uheldige, da Frida blev bidt 2 gange. Altså rigtig hul med blod og det hele.
Det var selvfølgelig noget vi var meget kede af og lidt bange for, skulle komme til at præge hende, det er dog ikke noget hun lader sig mærke noget særlig med, ud over at hun lige skal se de store hunde an først.
 
Frida er en meget rolig og velbalanceret hund. Hun lystre fantastisk godt, så godt at vi går løs med hende i skoven, også der, hvor vi ikke må (fy). Men hun kommer når man kalder og dækker af når man beder om det, også selv om sporet er helt friskt.
Sit, stå, bliv og på plads osv. klare hun til UG. Selv tegnsprog og det er tidligt. (fars hund).
Frida har aldrig bidt eller på anden måde ødelagt noget i vores hjem. Vi har dog også altid sørget for at hun er blevet mentalt stimuleret, bla. til manges undren, fik hun efter 4 uger hos os, sin mad serveret på 900 m2 nej.... det er grunden, men så på 400 m2. 2 gange om dagen, det tog i starten 35 min at spise.
Dog ikke når der ligger sne eller er meget vådt, for Frida er ikke glad for at få våde eller kolde poter.
Hun er glad for børn og andre hunde, hendes bedste ven er et labrador tæve på 1 1/2 år der hedder Siv.
 
Frida har på nuværende tidspunkt ikke prøvet at været alene hjemme længere end 3 timer, for så ringer vi efter Momse.
 
Tak for en dejlig hund.
Hilsen Familien Gregersen.