5 Gode råd om prissammenligningssider

 

 1. Tjek altid flere prissammenlignings-sider for samme produkt. Vær sikker på at det er helt det samme produkt, og at forsendelsesgebyret er det samme.

   
 2. Er det nødvendige tilbehør med? F.eks. når et kamera er meget billigere end konkurrenterne, er det nogle gange fordi, at det kun er kamerahuset, der sælges. Når man først har købt optik, batterier, taske er prisen måske ikke specielt lav længere. Det samme gælder for andre produkter.

   
 3. Hvis et prissammenlignings-siden er ukendt, så tjek hvem der står bag siden. Er der ingen eller meget uklar information om, hvem der står bag siden, og hvordan det bliver finansieret - så vær på vagt.

   
 4. Når du køber over nettet, så se DR guide for Sikker nethandel. Du er faktisk godt beskyttet, når du betaler med betalingskort.

   
 5. Måske bryder du dig ikke om at købe varer over nettet, men sætter pris på at kunne gå ned i butikken for at se varen an, spørge ekspedienterne til råds, klage over fejl og lignende. Du kan så stadig bruge disse sider til at få en fornemmelse af prisniveauet og måske presse forhandleren i pris.